(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Команда «Буковина» долучилася до турніру з міні – футболу

9.04.2012

Днями команда територіального управління Держгірпромнагляду в Чернівецькій області та Чернівецького експертно-технічного центру  взяла участь у змаганнях з міні-футболу на Кубок Держгірпромнагляду України.

 
Матчі відбувалися у центрі «Західного регіону» - Львові . До участі зголосилися команди Тернопільської, Львівської, Волинської, Хмельницької, Рівненської, Івано-Франківської та Закарпатської областей. Турнір тривав три дні.
 Команда «Буковина» ввійшла до групи «Б» . Її суперниками стали команди колег зі Львова, Тернополя та Закарпаття.  
До складу команди «Буковина» ввійшли одинадцятеро учасників: Іван Луцак , Степан Бабич, Іван Палагнюк, Сергій Ткачук, Іван Гордей, Богдан Мохнатий, Дмитро Костюк, Андрій Віржак, Костянтин Саболевич, Микола Бербенюк, Петро Ковцун.
«Буковина» зіграла без помітних спортивних успіхів, однак учасники одностайні у думці: головне не результат, а прагнення його досягти.
- Ми переконані, що такі акції  у повній мірі дозволяють відчути командний дух та повправлятися у спортивній майстерності, - сказав після повернення зі Львова капітан команди «Буковина» Іван Луцак. -  Я думаю, що всі, хто у ці дні виходив на поле, змогли відчути себе футбольними гравцями. Найважливіше, що нас об’єднувало  на таких змаганнях, це – спілкування. Навряд чи сприймали ми одне одного, як суперники. Швидше, як люди, які мають спільну мету. Абсолютно згідний з думкою, що такі турніри – найкращий спосіб пропаганди здорового способу життя.
 
Довідково: у рамках проведення Всесвітнього Дня охорони праці в Україні Держгірпромнаглядом ініційовано змагання з міні-футболу серед аматорських команд центрального апарату, територіальних управлінь та експертно-технічних центрів.
Турнір проводиться для подальшої популяризації міні-футболу та занять фізичною культурою, організації активного відпочинку серед працівників Держгірпромнагляду.
Серед завдань турніру: пропаганда здорового способу життя в колективах;
 закріплення товариських зв’язків; визначення переможців та призерів; створення міні-футбольної (футзальної) збірної України Держгірпромнагляду для участі в змаганнях серед команд органів державної влади.