(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Всеукраїнський тиждень права

05.12.2018

 З 10 по 14 грудня  ДП «Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці» долучається до проведення Всеукраїнського тижня права.

 
За ініціативи Державної служби України з питань праці ДП «Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці» з 10 по 14 грудня 2018 року проводить заходи з нагоди Всеукраїнського тижня права.
 
У  рамках проходження Тижня права планується проведення низки заходів інформаційного характеру з питань реалізації і захисту прав людини, спрямованих на підвищення рівня правової культури, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, а також набуття навичок та вмінь їх практичного застосування.
 
Відповідний план заходів з проведення на підприємстві Всеукраїнського тижня права вже розроблено та затверджено. 
Згідно з планом заходів з проведення Всеукраїнського тижня права, особлива увага приділятиметься питанням  реалізації і захисту прав людини, зокрема, учасників антитерористичної операції, членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб; наданні  безоплатної правової допомоги населенню.
 
З огляду на це, ДП «Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці» звертається до мешканців Буковини!
 
Шановні краяни!
 
ДП «Чернівецький експертно- технічний центр» організовано надання фахової юридичної допомоги населенню з питань реалізації та захисту прав людини у межах компетенції відомства з питань промислової безпеки та  охорони праці  відповідно до Закону України «Про звернення громадян».
 
Правова допомога населенню надаватиметься щоденно з 10 по 14 грудня, з 10 до 17 години за адресою: м. Чернівці,  вул. Зелена, 3, другий поверх, ДП «Чернівецький експертно-технічний центр».
 
Крім того, свої запитання заявники можуть надсилати на електронну адресу підприємства:
 
e-mail: etcchv@ukr.net з поміткою «Для отримання правової допомоги».
 
Довідково: загальнодержавна акція «Всеукраїнський тиждень права» проводиться в Україні щорічно відповідно до Указу Президента від 8 грудня 2008 р. № 1149 «Про Всеукраїнський тиждень права» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 вересня 2018 р. № 681-р. «Про затвердження плану заходів з проведення у 2018 р. Всеукраїнського тижня права».