(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Методично-консультативною допомогою фахівців сектору з питань експертизи умов праці Управління вже скористалися 54 підприємства Буковини

28.07.2016
Працівниками сектору з питань експертизи умов праці з початку року надано методично-консультативну допомогу та здійснено превентивні заходи на 54 підприємствах Чернівецької області.
 
Під час проведення комплексних перевірок, фахівці сектору здійснили  превентивні заходи з питань атестації робочих місць за умовами праці на 32 буковинських підприємствах.
Надали методичну та консультативну допомогу 22 підприємствам (за листами) в проведенні атестації робочих місць за умовами праці з метою правильності встановлення пільгових пенсій та надання додаткових відпусток   і доплат за роботу в шкідливих умовах праці.
 
Фахівці сектору взяли участь у підготовці та проведенні одинадцяти  засідань Комісії при Головному управлінні Пенсійного Фонду України у Чернівецькій області з питань призначення пенсій за віком на пільгових умовах, на яких розглянуто 72 заяви громадян.
 

З початку року до  фахівців сектору з питань експертизи умов праці Управління Держпраці у Чернівецькій області  звернулися 94 буковинці. Звернення стосувалися питань пільгового пенсійного забезпечення, правильності проведення атестації робочих місць за умовами праці,  надання пільг і компенсацій  за роботу у шкідливих та важких умовах праці.