(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


На розширеній робочій нараді наголошено на виконанні вимог антикорупційного законодавства та законодавства про державну службу працівниками Управління Держпраці

26.07.2016
Під час наради начальник Управління Іван Луцак  вчергове наголосив на недопущенні ганебних проявів корупційних  дій  посадовими особами  під час виконання своїх професійних обов’язків.
 
«Такою є позиція керівництва Державної служби України з питань праці. зокрема, Голови Служби Романа Чернеги. На розширеній робочій нараді, що відбулася минулими днями  у Києві, Роман Чернега зазначив  наступне: «Президент України, Прем’єр - міністр України, керівники всіх державних органів влади вибрали невідворотний курс на боротьбу з корупцією. Випадок, що мав місце із затриманням Першого заступника Голови Держпраці – ще один приклад для кожного виконавця, котрий  не хоче  працювати відповідно до законів та шукає вигоду особисто для себе», тому посадові особи, що представляють державну владу на місцях мають бути свідомі своєї місії та виконувати належним чином обов’язки державного службовця», - підкреслив керівник Управління.
 
Головний спеціаліст-юрисконсульт  Управління Держпраці Василь Бабчук, у свою чергу,   провів детальне роз’яснення вимог Закону України « Про запобігання корупції» та інших нормативно-правових актів, прийнятих на його виконання.
 
Окремою тезою мовилося про перелік обмежень, пов’язаних із проходженням державної служби, дотриманні правил етичної поведінки державних службовців, заборони одержання та вимагання подарунків, пільг, послуг, майна посадовими особами, а також настання відповідальності за вчинення корупційних дій.