(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Триває місячник безпеки використання газу у побуті

04.10.2011
Упродовж його проведення низка заходів відбулася спільно з обласною та районними адміністраціями, державною житлово-комунальною інспекцією, інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю та соціальними партнерами.
 
При цьому особлива увага зверталася на стан підготовки до роботи в осінньо-зимовий період, у першу чергу, об’єктів паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства, соціально-культурної сфери.
 
 Значна увага приділялася і приділяється якості проведення експлуатуючими організаціями планового та позачергового технічного обслуговування систем індивідуального опалення, водогрійних газових приладів, працездатності автоматики безпеки газового обладнання, а також ремонту, дотримання періодичності, повноти обслуговування та утримання у справному стані димових та вентиляційних каналів у багатоквартирних будинках та у приватному секторі, забезпечення власниками справності ущільнення вводів і випусків підземних інженерних комунікацій.
 
У рамках проведення місячника також перевірено низку аварійно - диспетчерських служб районних управлінь газового господарства.
 
Зокрема, перевірено аварійно-диспетчерські служби Сокирянського, Сторожинецького та Заставнівського управлінь газового господарства.
 
За результатами перевірок видано обов’язкові до виконання приписи та прийнято рішення щодо проведення семінар – нарад з проблемних питань використання газу за участю виконавчої влади, зацікавлених сторін та управління Держгірпромнагляду у вищезгаданих районах.