(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


За півроку фахівці Управління Держпраці здійснили 180 перевірок з питань дотримання законодавства про працю

19.07.2016
Головні державні інспектори відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Чернівецькій області перевірили на предмет дотримання законодавства про працю 159 суб’єктів господарювання.
 
Матеріали перевірок на 113 керівників-порушників трудового законодавства направлено до суду на предмет притягнення до адміністративної відповідальності.   
 
За невиконання законних вимог головних державних інспекторів,  21 роботодавця притягнуто до адміністративної відповідальності.
 
Направлено  подання щодо притягнення 48 посадових осіб до дисциплінарної відповідальності, з яких задоволено  31 подання.
Матеріали перевірок щодо шести керівників передано до правоохоронних органів, порушено три кримінальні справи.     
 
Головними державними інспекторами відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління  Держпраці у Чернівецькій області  упродовж  минулого місяця  здійснено 35  перевірок  з питань дотримання законодавства про працю. Перевірено 31 суб’єкт господарювання.
 
За результатами перевірок, керівникам підприємств та фізичним особам-підприємцям внесено 28 приписів на усунення виявлених порушень законодавства про працю.
 
Матеріали перевірок на 21 керівника-порушника трудового законодавства направлено до судових інстанцій.   
 
За невиконання законних вимог головних державних інспекторів, чотирьох  роботодавців притягнуто до адміністративної відповідальності. Направлено  подання щодо притягнення трьох посадових осіб до дисциплінарної відповідальності,  всі подання задоволено.