(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


До роботи в осінньо-зимовий період підприємства краю готові на 70 -80%

5.09.2011
Перевірками інспекторського складу управління Держгірпромнагляду по Чернівецькій області щодо їхньої безпечної та безаварійної роботи в осінньо-зимовий період
 охоплено підприємства паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунальної системи та об’єктів соціальної сфери.
Вже проведено перевірки аварійно-диспетчерських служб ПАТ «Чернівцігаз», Чернівецького РЕМ ПАТ «Чернівціобленерго» та МКП «Чернівціводоканал».
Виявлено, зокрема, що служба Чернівецького РЕМ готова до роботи в осінньо – зимовий період на 80%. Працівники не в повному обсязі забезпечені спецодягом.
Аварійно-диспетчерська служба «Чернівціводоканалу» не в повному обсязі укомплектована засобами індивідуального засобу (рятувальними поясами, газосигналізаторами), вибухозахищеними світильниками. У приміщенні аварійно-диспетчерської служби відсутнє належне освітлення. Підприємство забезпечено матеріалами (передбаченими нормами) для ліквідації аварійних робіт на 70%.
Що стосується газового господарства, то на сьогодні в краї вже відновлено роботу аварійно-диспетчерської служби ПАТ «Чернівцігаз» та його районних управлінь. Продовжується укомплектування кадрами та забезпечення матеріально-технічними засобами.
За результатами здійснених обстежень видано три приписи, призупинено експлуатацію трьох одиниць обладнання, до адміністративної відповідальності притягнуто одну посадову особу.