(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Начальник Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван Луцак привітав учасників фінальних змагань професійної майстерності оперативно-виїзних бригад ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго

14.06.2016
Кращі оперативно-виїзні бригади з усіх районів області та  обласного центру  змагались за першість в  професійній майстерності днями  на навчально-тренувальному полігоні Заставнівського РЕМ за трьома етапами програми змагань.  
 
Метою проведення цих заходів є не тільки визначення переможців, а вияв професійної майстерності та згуртованості членів команд, обмін досвідом, підвищення  професійної кваліфікації.
 
«Думаю, що такі змагання  не лише додатковий стимул для їхніх учасників показати свої вміння на найвищому рівні, але й запорука того, що виробничого травматизму в енергетичній галузі вдасться уникнути. Управління Держпраці у Чернівецькій області вітає  проведення таких заходів  і сподівається, що ініціативу з проведення професійних змагань підтримують  і на інших підприємствах області»,   -  зазначив у своєму вітальному слові начальник Управління Держпраці у Чернівецькій області  Іван Луцак.
 
Серед запрошених до  участі у заході були представники органів влади, Держенергонагляду,  Фонду соціального страхуванняі.
 
У підсумку, переможцем змагань стала оперативно-виїзна бригада  Сокирянського РЕМ 
Друге місце посіли фахівці Заставнівського РЕМ
Третє місце в змаганнях здобув НовоселицькийРЕМ.