(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Підприємців Сторожинецького району детально поінформовано про новації у законодавстві про працю

07.06.2016
Начальник відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно – правових актів Управління Держпраці у Чернівецькій області Юрій Пурич та заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці Валентина  Панчишина взяли участь у семінар – нараді   для приватних підприємців  Сторожинецького району.
 
 На зібранні обговорювалися новації у законодавстві про працю, зокрема, проводилося  роз’яснення щодо накладення фінансових санкцій на юридичних та фізичних осіб (роботодавців) за порушення трудового законодавства, деталізовано на істотному збільшенні розмірів штрафів.
 
Під час роботи семінару підприємцям було наголошено на необхідності легалізації робочих місць на підприємствах,  а також поінформовано про негативні наслідки у разі виявлення порушень.
 
У ході спілкування Юрій Пуріч та Валентина Панчишина також  відповіли на численні запитання підприємців.

Семінар- нарада відбувалася в залі засідань Сторожинецької районної державної адміністрації. Участь у заході взяла перший заступник голови районної державної адміністрації Діана Ковальчук.