(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


У Чернівецькій області з робочим візитом перебував Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега

02.06.2016
Сьогодні у Чернівецькій області з робочою поїздкою перебував Голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега.
 
Під час свого візиту на Буковину Роман Чернега зустрівся з виконуючим обов’язки голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олегом Стецевичем.
Відбулася також робоча зустріч з керівниками департаментів та управлінь Чернівецької ОДА .
 
У ході розмови Голова Служби Держпраці  детально окреслив цілі та завдання, які стоять наразі перед відомством.
«Найперше, робота Служби спрямована на зменшення у державі заборгованості із заробітної плати працівникам. Хотів би відзначити, що завдяки чітким діям Держпраці, у минулому, 2015, році працівникам українських підприємств, установ та організацій було виплачено понад 124 мільйони гривень заборгованості по зарплаті. У нинішньому році –  вже понад 200 мільйонів гривень.
Не менш вагоме завдання, яке стоїть перед нами, це - здійснення органами Держпраці державного нагляду (контролю) щодо виявлення неоформлених трудових відносин. А також чітка й послідовна робота щодо зменшення виробничого травматизму на українських підприємствах», -підкреслив під час зустрічі в Чернівецькій ОДА Роман Чернега.
 
Згодом Голова Державної служби України з питань праці провів розширену робочу нараду з колективом Управління Держпраці у Чернівецькій області.