(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Із заступниками голів райдержадміністрацій та міських голів краю проведено навчання з питань з охорони праці

25.05.2016
Сьогодні на виконання плану роботи Чернівецької обласної  державної адміністрації, з урахуванням відповідного Доручення Кабінету Міністрів України від 28.10.2015 р., відбулися навчання та перевірка знань з питань охорони праці заступників голів районних державних адміністрацій, заступників міських голів, обов'язки яких пов'язані з організацією роботи підприємств з охорони праці.
 
Забезпечували проходження навчань фахівці Управління Держпраці у Чернівецькій області та ДП «Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»
 
Перед початком роботи до присутніх звернувся начальник Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван Луцак, наголосивши на необхідності проходження відповідних навчань.. Керівник Управління  підкреслив той факт, що в області суттєво зріс виробничий травматизм.
« І це змушує фахівців Управління активно залучати  працівників підприємств, установ та організацій краю до проходження відповідних навчань з охорони праці», - зазначив Іван Луцак.      
 

З виступами на теми організації охорони праці в енергетичній, газовій галузях, на об'єктах котлонагляду, тему виробничої санітарії перед учасниками навчань виступили: перший заступник начальника Управління Держпраці Іван Гордей, начальник відділу з питань гігієни праці Надія Бурла, завідувач сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці Ігор Левко, старший інспектор сектору експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Управління Держпраці Степан Бабич.