(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Начальник Управління Держпраці Іван Луцак взяв участь у розширеній семінар-нараді фахівців з охорони праці підприємств лісової галузі області

20.05.2016
Сьогодні розпочала роботу розширена семінар-нарада з питань охорони праці, організована Чернівецьким обласним управлінням лісового та мисливського господарства.
 
Участь у семінар-нараді взяв начальниу Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван Луцак.

У своєму виступі перед інженерами та фахівцями з охорони праці лісгоспів області керівник Управління Держпраці наголосив на першочергових завданнях, які необхідно впровадити задля поліпшення стану охорони праці та промислової безпеки на підприємтсвах лісової галузі краю 

Іван Луцак також детально акцентував увагу присутніх на даних виробничого травматизму у лісовій та інших економічних  галузях Буковини. підкресливши, що в останній час в області спостерігається ріст виробничого травматизму.

"Тому проведення таких семінар-нарад  сьогодні надзвичайно актуальне, - зазначив керівник Управління Держпраці. - Адже є добра можливість ознайомитися та  обговорити досвід впровадження передових практик з охорони праці та промислової безпеки".

Під час наради присутні   ознайомилися зі станом охорони праці на окремих підприємствах лісової  галузі, зокрема, Глибоцького лісопункту ДП "Чернівецьке лісове господарство", ДП "Глибоцький держлісгосп АПК", ДП "Сторожинецький лісгосп".