(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Управління Держпраці почало з ‘ясовувати обставини й причини групового нещасного випадку зі смертельними наслідками на чернівецькому підприємстві

11.05.2016
В Управлінні Держпраці у Чернівецькій області створюється  комісія зі  спеціального розслідування обставин та  причин групового смертельного нещасного випадку, в якому загинуло двоє працівників ПАТ «Чернівецький цегельний завод №3».
 
Нещасний випадок на підприємстві, що розташовується у Чернівцях на вулиці, Кармелюка. 78, стався учора, 10 травня, о 16.30 хвилин. 
 
За попередньою інформацією, отриманою від керівництва підприємства, нещасний випадок мав місце під час проведення працівниками ремонту бігунів мокрого помолу глини – СМ-268.
Загинули головний механік 1974 року народження та слюсар 1960 року народження, котрі проводили на обладнанні  ремонтні роботи.
 
Комісія спеціального розслідування даного групового нещасного випадку зі смертельними наслідками  встановить причини й обставини трагедії.

Довідково: за перший квартал 2016 року на буковинських підприємствах сталися  15 нещасних випадків, у тому числі, три зі смертельним наслідком, в яких загинуло троє людей.