(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


З Днем охорони праці!

28.04.2016
Сьогодні вся українська і світова спільнота відзначають День охорони праці. 
 
З цієї нагоди я звертаюся до вас, шановні буковинці, зі словами вітання й побажаннями міцного здоров'я, безпечної праці у професійних галузях, в яких кожен із вас трудиться, й  достатку у власному домі.
 
Не думаю, що ця дата є непомітною у календарі подій, шановні працівники буковинських підприємств, установ, організацій. 
 
Адже безпечна й гідна  праця – запорука життєвого успіху й професійного росту. Пам'ятаймо, що якість роботи кожного  залежить, насамперед, від сумлінного й безпечного виконання своїх  професійних обов'язків.    
 
Напередодні відзначення Дня охорони праці Управління Держпраці у Чернівецькій області організувало чимало заходів,  спрямованих на привернення  уваги Буковинської громади до питань охорони праці та промислової безпеки на виробництві.
 
Сподіваюся, що організовані нами семінари, круглі столи, зустрічі в окремих трудових колективах краю не були даремними: і роботодавці, і працівники, з якими  спілкувалися фахівці Управління,  пам’ятатимуть про необхідність  дотримання безпечних умов праці завжди.
 
Не можу не згадати окремо про зустрічі у студентських та учнівських колективах міста та області. Надзвичайно відрадно, що молоде покоління, котре у майбутньому здобуде освіту й прийде працювати на підприємства, в установи та організації, абсолютно свідомо розуміє всю важливість дотримання безпечних умов праці . Саме ці зустрічі  підсилюють  моє переконання.
 
Принагідно дякую всім, хто долучився до відзначення Тижня і Дня охорони праці в області – нашим соціальним партнерам, роботодавцям, трудовим колективам.
 
Миру і злагоди нам усім, процвітання – Україні!

З повагою – начальник Управління Держпраці у Чернівецькій області  Іван Луцак