(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Стан охорони праці та промислової безпеки в енергетичній галузі краю обговорено на семінар-нараді у ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго»

27.04.2016
У переддень відзначення Дня охорони праці Управління Держпраці у Чернівецькій області спільно з  Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Чернівецькій області на базі ПАТ "ЕК "Чернівціобленерго"  організувало виїзний семінар-нараду щодо стану охорони праці та промислової безпеки в енергетичній галузі краю.
 
Перед початком роботи семінару  учасників зібрання привітав голова правління  ПАТ «ЕК «Чернівціобленерго» Олександр Лозовський.
 
Перед присутніми виступили: начальник Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван Луцак, директор  з охорони праці підприємства Юрій Захарчук, головний страховий експерт з охорони праці  Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Чернівецькій області Юрій Сопівник.
 
Під час роботи семінару учасники обговорили стан охорони праці на підприємстві та в енергетичній галузі краю загалом, ознайомилися з роботою оперативних служб компанії,  оглянули  технічну базу, відвідали навчальний комбінат, на базі якого проходять відповідне навчання та перепідготовку працівники та спеціальний навчальний полігон.

На полігоні  оперативно-виїзні бригади ПАТ ЕК «Чернівціобленерго»  продемонстрували свою майстерність щодо долання наслідків ймовірних  нещасних випадків  на виробництві та надзвичайних ситуацій.