(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Керівників загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Вижницького району проекзаменовано на знання з питань промислової безпеки та охорони праці

04.04.2016
Комісія з перевірки знань посадових осіб, інших працівників підприємств, організацій, установ з питань охорони праці, яку очолив заступник начальника Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван Гордей, провела перевірку знань  з питань охорони праці директорів, заступників директорів   загальноосвітніх навчальних закладів, завідуючих дитячих дошкільних установ Вижницького району Чернівецької області.
 
Перевірку знань пройшли 25 посадовців. Перевірка знань  з питань охорони праці відбувалася у приміщення  Берегометського політехнічного технікуму.  
 
Робота  комісії розпочалася з виступу керівника комісії Івана Гордея, у якому  він повідомив присутніх про стан травматизму на виробництві в області. Він, зокрема, зазначив, що з початку року  спостерігається ріст травматизму: на сьогодні до Управління Держпраці у Чернівецькій області надійшло  15 повідомлень про факти смерті, або травмування працівників, вісім із яких зі смертельним наслідком. У семи  випадках зафіксовано факти травмування на виробництві.

«З огляду на той факт, що у переважній більшості нещасні випадки на виробництві стаються з організаційних причин, особливої необхідності набувають навчання з питань охорони праці та результати цього навчання, від яких, власне й залежить належна організація виробничого процесу на підприємствах, в установах та організаціях Буковини», - підкреслив Іван Гордей.