(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


У результаті нещасного випадку смертельно травмувався лісоруб Чернівецького лісгоспу

29.03.2016
В Управлінні Держпраці у Чернівецькій області створено комісію зі спеціального розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що мав місце у державному підприємстві «Чернівецький лісгосп» Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів України.
 
У результаті нещасного випадку смертельно травмувався  лісоруб.
 
Трагедія мала місце на території села Топорівці  Новоселицького району.
 
За попередніми даними, працівник  лісгоспу, йдучи у бік лісосіки для виконання отриманого завдання, побачив  над дорогою на території Топорівської сільської ради нависле дерево, яке становило потенційну загрозу для людей й транспортних засобів, які рухалися даною дорогою.  Працівник вирішив звалити дане дерево й під час його валки був травмований гілкою.  Отримані потерпілим 1985 року народження травми виявилися несумісні з життям: потерпілий помер в одному із обласних медичних закладів обласного центру.
 
Комісія зі спеціального розслідування  Управління Держпраці у Чернівецькій області встановить остаточні причини й обставини даного  нещасного випадку зі смертельним наслідком.