(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Держпраці зміцнює соціальний діалог з профспілками

24.03.2016
Державна служба України з питань праці та Професійна спілка працівників державних установ України уклали Угоду про зміцнення соціального діалогу.
 
Урочисте підписання Угоди, у якому взяли участь Голова Держпраці Роман Чернега та голова Профспілки працівників держустанов Юрій Піжук, відбулося учора, 23 березня.
 
«Профільний Закон про охорону праці визначає тісну співпрацю з профспілковими організаціями, тому що громадський контроль у цій сфері дуже важливий.
Підписання Угоди – це свідчення того, що ми об’єднуємо наші зусилля та можливості. Наша стратегічна ціль – це легалізація заробітної плати, недопущення збільшення боргів по заробітній платі, і головне – збереження життя і здоров’я наших громадян на робочому місці» , – підкреслив Роман Чернега.
 
У свою чергу, голова Профспілки Юрій Піжук зазначив, що  Угода є додатковим підтвердженням відкритості у роботі Держпраці та плідної співпраці, яка склалась між Профспілкою та Службою.
 
Предметом Угоди є розвиток партнерських відносин, координація співпраці з метою консолідації спільних зусиль для узгодження пропозицій щодо вдосконалення нормативно-правових актів як на державному, так і на регіональному рівнях, що стосується членів Профспілки.

За матеріалами  офіційного сайту Держпраці України