(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Шана полеглим, слава живим!

11.05.2011

Дев'ятого травня в обласному центрі Буковини біля обеліска Невідомому солдату відбулися  урочистості з нагоди відзначення 66-ї річниці Перемоги у Другій Світовій війні.

У святково-поминальних заходах взяли  також участь й представники колективів управління Держгірпромнагляду по Чернівецькій області та Чернівецького експертно-технічного центру.

Вінки до пам'ятника покладали керівники обох організацій - Микола Воронка та Іван Луговий, заступник керівника управління Держгірпромнагляду  Іван Луцак, начальник організаційного відділу Степан Бабич, головний інженер Чернівецького експертно-технічного центру Григорій Іволга.

Того ж дня на одному із чернівецьких кладовищ ( з ініціативи відомств) пам'ятні вінки та квіти лягли й на могилу ветерана Другої Світової війни, активного учасника трудового фронту, який багато років поспіль працював в управління Держгірпромнагляду по Чернівецькій області  на посаді інспектора - Леоніда Михайловича Санталова, що відійшов у вічність кілька місяців тому - на початку нинішньго року.