(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Стан промислової безпеки та охорони праці у двох лісгоспах області обговорюють на розширеній нараді у Держпраці

18.02.2016
В Управлінні Держпраці у Чернівецькій області розпочалася розширена робоча нарада з представниками двох лісгоспів області, зокрема, державного підприємства «Путильське лісове господарство» та ЦП «СЛАП Карпатський держспецлісгосп».
 
Головує на нараді перший заступник начальника  Управління Держпраці Іван Гордей.
 
Присутні на нараді Юрій Кудлик - начальник відділу нагляду у будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку, Микола Остапович - начальник відділу нагляду в АПК та СКС, Ярослав Савко - завідувач сектору з питань експертизи умов праці, Ігор Левко - завідувач сектору нагляду в машинобудуванні та енергетиці, Олена Дорош  - завідувач сектору експертної роботи, ринкового нагляду  та надання адміністративних послуг, Роман  Димнич - старший інспектор відділу з питань гігієни праці.
 
Участь у нараді беруть представники згаданих лісгоспів області, зокрема, провідний інженер  з охорони праці ДП «Путильське лісове господарство» Віталій  Євинчук та головний механік Анатолій Ониськів.
 
ЦП «СЛАП Карпатський держспецлісгосп» представляють провідний інженер з охорони праці Сергій  Кочерган та головний механік  Володимир Луканюк.

Наразі обговорюються результати планових перевірок підприємств та виконання наданих державними інспекторами за результатами даних перевірок приписів.