(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


На розширеній нараді в Управлінні Держпраці обговорено підсумки планової перевірки підприємства ТОВ «Сузір’я ЛТД»

02.02.2016
До участі у нараді було запрошено представників підприємства, зокрема, директора ТОВ «Сузір’я ЛТД» Олександра  Хітріка, головного інженера Анатолія Юрчака, інженера з питань охорони праці Сергія Синогача.
 
На порядку денному обговорювали підсумки планової перевірки, проведеної комісією  Управлінням Держпраці у Чернівецькій області наприкінці грудня, а також своєчасне виконання виданих приписів відповідальними особами підприємства.
 
Під час наради представникам підприємства було детально роз’яснено результати перевірки, особливо у частині виявлених порушень, зокрема, при виконанні будівельно-монтажних робіт на будмайданчиках, де здійснюються будівельні роботи,  при експлуатації вантажо-піднімальних кранів; експлуатації електроустановок та обладнання працівниками; щодо відсутності атестації робочих місць зі шкідливими умовами праці.
 
Керівник підприємства «Сузір’я ЛТД» погодився із зауваженнями, висловленими під час наради та зобов’язався в термін до п’ятого лютого  усунути порушення виконання видів робіт, які підлягають забороні. Його також зобов’язано надати лист щодо виконання зазначених заходів та проведення позапланової перевірки їх виконання.
 
У разі, якщо відповідальні особи підприємства не дотримають взятих на себе зобов’язань, комісія  Управління Держпраці  видасть припис на  заборону окремих  видів робіт.

Водночас перший заступник начальника Управління Держпраці у Чернівецькій області Іван  Гордей  наголосив керівникам ТОВ «Сузір’я ЛТД» про їхню персональну  відповідальність згідно зі статтею 13 Закону України  «Про охорону праці» щодо належного  створення безпечних умов праці на підприємстві.