(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


На Чернівецькому учбовому підприємстві УТОГ відбулася семінар-нарада з питань охорони та гігієни праці

14.12.2015
Участь у семінар-нараді, яка відбулася на Чернівецькому учбовому підприємстві Українського товариства нечуючих, взяли: начальник відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Чернівецькій області Надія Бурла, начальник відділу нагляду в АПК та СКС Микола Остапович,  старші  інспектори відділу  з питань гігієни праці  Роман Димнич та Василь Сагалюк.
 
Чернівецьке учбове підприємство УТОГ на семінар - нараді представляли: директор підприємства Петро Фурчак, головний інженер Андрій Пукай, інженер з охорони праці Вітольд Манькевич, начальник деревообробного цеха підприємства Анатолій Сидорук.
 
Під час наради особлива увага її учасників зверталася  на дотримання  вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони та гігієни праці, зокрема, необхідності  проходженню періодичних  медичних оглядів  працівниками певних категорій.   
 
Фахівці  Управління детально роз’яснили  порядок проведення  таких медичних оглядів відповідно до наказу МОЗ України від 21.05.2007р. №246  «Порядок  проведення медичних оглядів  працівників  певних категорій». Керівнику  підприємства вказано  на те, що за результатами  медичних оглядів,  роботодавець  повинен забезпечити проведення відповідних оздоровчих заходів.
 
Керівництву Чернівецького учбового підприємства УТОГ було також акцентовано  на проведенні  атестації робочих місць за умовами праці.
 
Також під час наради проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання вимог  «Правил охорони праці у деревообробній  промисловості», а саме: періодичності проведення інструктажів з охорони праці, стажуванні, навчанні з питань охорони праці, дотриманні правил охорони праці в деревообробній промисловості.