(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Дотримання вимог законодавчих актів з охорони праці обговорено на зборах колективу приватного підприємства «Надія-Є»

11.12.2015
Дотримання вимог законодавчих актів з охорони праці, якість проведення інструктажів,  проходження навчання та перевірки знань з питань охорони праці, безпечних методів  роботи на виробництві, періодичність проведення медичних оглядів працюючих працівників – ці та інші питання обговорено на зборах трудового колективу ПП «Надія-Є».
 
Участь у зборах взяли колектив підприємства, очолюваний директором Анатолієм Соболевим. Від Управління Держпраці у зборах взяли участь начальник відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері Микола Остапович, завідувач сектору нагляду у машинобудуванні та енергетиці Ігор Левко, старший інспектор  з питань гігієни праці Роман Димнич.
 
Фахівці Управління Держпраці у ході роботи наголосили  працівникам підприємства на необхідності дотримання вимог законодавчих актів з охорони праці. Зокрема, завідувач сектору нагляду у машинобудуванні та енергетиці Ігор Левко наголосив на необхідності дотримання вимог Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів  під час роботи в електроустановках, роботи з ручним електроінструментом та пристроями, забезпеченні та експлуатації електрозахисних засобів, термінів проведення вимірів та випробування електрообладнання.
 

Увагу учасників зборів також було зосереджено на необхідності дотримання вимог виробничої санітарії, проходження медичних оглядів.