(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Організацію превентивних заходів із запобігання нещасним випадкам на виробництві обговорили на масштабній семінар - нараді

12.10.2015
Днями  на базі Вищого професійного училища № 3 Чернівців відбулася семінар-нараду на тему «Ефективність роботи з охорони праці – запорука пріоритету життя та здоров’я учнів і працівників».
 
Участь у нараді взяв заступник начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області Степан Бабич.
 
Серед присутніх були також фахівці  відділу фахової освіти, ліцензування і атестації, позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти і науки Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації , посадовці навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Чернівецькій області, викладацький склад навчального закладу. 
 

Під час наради у своєму виступі заступник начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області Степан Бабич акцентував увагу присутніх на правових та організаційних основах охорони праці та неухильному виконанні всіх правових норм. Він також відповів на численні запитання присутніх про ключові завдання відомства щодо організації превентивних заходів із запобігання  нещасним випадкам на виробництві, а також підвищення працюючими рівня культури охорони праці загалом.