(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Держгірпромнагляд спільно з управлінням Держпраці ініціюють проведення нарад щодо безпечного функціонування навчальних закладів області в осінньо-зимовий період

08.09.2015
Робочі наради щодо безпечного функціонування навчальних закладів області в осінньо-зимовий період, зокрема, належної та безпечної роботи обладнання  котелень в освітніх та дошкільних установах, територіальне управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області та управління Держпраці у Чернівецькій області  організовують з метою  запобігання  виникнення аварійних ситуацій та з метою попередження виробничого травматизму.
 
Адже лише з початку року, за повідомленням Державної служби України з питань праці, у навчальних закладах держави  сталося шість випадків травмування працівників  зі смертельним наслідком.
 
Задля попереджень виробничого травматизму, аварійних ситуацій на виробництві днями така  робоча нарада відбулася за участю виконуючого обов’язки керівника управління  Держпраці у Чернівецькій області Івана Луцака, заступника начальника територіального управління Держгірпромнагляду  у Чернівецькій області Степана Бабича, начальника державної інспекції нагляду за промисловою безпекою та охороною праці територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області Івана Гордея, керівництва міського комунального підприємства «Чернівцітеплокомуненерго» - підприємства, яке забезпечує централізовану подачу тепла фактично до усіх освітніх закладів міста Чернівці.
 
Під час проведення наради,  з боку фахівців тер управління Держгірпромнагляду, особлива увага  представників «Чернівцітеплокомуненерго» була звернена   на  необхідність проведення навчань з питань охорони праці,  професійного добору операторів котелень, належного технічного стану обладнання, організацію його обслуговування, наявність  відповідних дозволів, стан електрогосподарства.
 

Аналогічні робочі наради мають відбутися  і в  районах області. Їх проведення ініціюватиме управління Держгірпромнагляду спільно з управлінням Держпраці у Чернівецькій області.