(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Розслідування групового нещасного випадку, в якому постраждали працівники Філії Консорціуму «НВО Укргідроенергобуд», продовжується

01.09.2015
Комісія спеціального розслідування групового нещасного випадку травмування у дорожньо-транспортній пригоді, у якій постраждали посадові особи та працівники Консорціуму «НВО Укргідро енергобуд», зокрема: заступник директора   Консорціуму «НВО Укргідро енергобуд» (м.Київ), директор та водій Філії Консорціуму «НВО Укргідро енергобуд» (м.Новодністровськ), продовжує роботу у зв’язку із неотриманням відповідних матеріалів правоохоронних  органів щодо встановлення обставин і причин, які призвели до настання ДТП.  
 
Нагадаємо, 16 липня, перебуваючи у відрядженні, працівники  їхали на службовому автомобілі до міста Южно- Українськ, де мав відбуватися профільний семінар.
 На відтинку дороги Ульянівка - Миколаїв Голованівського району Кіровоградської області автомобіль потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.
 
У результаті автопригоди потерпілі отримали  травми різного ступеня тяжкості: сильні забої грудної клітини, перелом грудних хребців, забої поясниці, множинні травми м’яких тканин голови, ніг й були госпіталізовані до медичних закладів.
 
Комісія спеціального розслідування територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, вивчивши наявні матеріали спеціального розслідування, пояснення свідків вважає, що груповий нещасний випадок пов'язаний з виробництвом і на нього будуть  складені  відповідні акти.
 
Водночас у процесі розслідування комісія не встановила порушень вимог нормативних актів з питань охорони праці в діях, або бездіяльності працівників Консорціуму, які призвели до настання нещасного випадку.
 
Члени комісії також мали зустрічі із потерпілими у дорожньо-транспортній пригоді. Їм роз’яснено  права та надано інформацію щодо ходу спеціального розслідування.