(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Запобігти виробничому травматизму у лісовій галузі Буковини – спільне завдання

17.08.2015
На цьому наголосив у своєму виступі  виконуючий обов’язки начальника управління Держпраці у Чернівецькій області  Іван Луцак  під час проведення конкурсу  - змагання серед вальників лісу, що відбувся днями на базі державного підприємства  «Берегометське лісомисливське господарство» Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.
 
Конкурс –змагання відбувся у п’яти етапах. До участі в ньому долучилися працівники всіх лісгоспів області.
До складу конкурсної комісії ввійшли  провідні фахівці  лісової галузі регіону, Сторожинецького  лісового коледжу.  
 
«Вважаю, проведення таких змагань є не лише шліфуванням  професійної майстерності працівників, але й додатковим засобом попередження виробничого травматизму, - підкреслив Іван Луцак. - Невтішно, але доводиться констатувати його ріст. Так, лише з початку літа в області  зафіксовано три нещасні випадки зі смертельними наслідками».
 

Під час вітального слова до учасників змагань, виконуючий  обов’язки керівника управління Держпраці наголосив на тому, що лише при умові повної взаємодії у сфері охорони праці  між управлінням Держпраці у Чернівецькій області, керівниками, головними лісничими, інженерами з охорони праці, працівниками підприємств, за умов неухильного дотримання вимог  чинного законодавства з охорони праці, ситуацію з виробничим травматизмом у лісовій галузі вдасться змінити.