(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


У ДТП на Кіровоградщині травмувалися працівники філії Консорціуму «НВО Укргідро енергобуд»

21.07.2015
У територіальному управлінні  Держгірпромнагляду у Чернівецькій області створено   комісію зі спеціального  розслідування групового випадку травмування у дорожньо-транспортній пригоді, у якій  постраждали посадові особи та працівники Консорціуму «НВО Укргідро енергобуд»,  зокрема: заступник директора   Консорціуму «НВО Укргідро енергобуд», директор та водій Філії  Консорціуму «НВО Укргідро енергобуд», що розташовується у місті Новодністровську Чернівецької області.
 
За попередніми даними, потерпілі, перебуваючи у відрядженні, їхали на  службовому автомобілі до міста Южно- Українськ, де мав відбуватися профільний семінар.
 На відтинку дороги Ульянівка –Миколаїв  Голованівського району Кіровоградської області автомобіль потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.
 
У результаті аварії у потерпілих  травми різного ступеня тяжкості: сильні забої грудної клітини,  перелом грудних хребців,  забої поясниці, множинні травми м’яких  тканин голови, ніг.
 

Комісія спеціального розслідування  територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області почала з’ясування причин та обставин настання даного випадку.