(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Держгірпромнагляд розслідує груповий нещасний випадок зі смертельними наслідками

15.06.2015
Комісія зі спеціального розслідування територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області  продовжує з’ясовувати   обставини та причини  випадку зі смертельними наслідками, що мав місце на початку червня у ДП « Путильське лісове господарство» Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства.
 
Тоді в урочищі Мінти Селятинського лісництва  при звалюванні лісу внаслідок раптового пориву вітру, що викликав падіння дерев, смертельно травмувалося двоє працівників підприємства: вальник лісу та розкряжувальник деревини.
 
Загиблі - 1961 та 1972 років народження.   
 
Згідно із Порядком проведення розслідувань та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, у територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Чернівецькій області створено комісію розслідування обставин і причин групового нещасного випадку зі смертельними наслідками. 
 
Наразі комісія з’ясовує обставини групового нещасного випадку, проводить детальні опитування свідків, визначає коло осіб, котрі допустили порушення вимог охорони праці.