(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


План заходів з підготовки та проведення Дня охорони праці в області під девізом: «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці»

21.04.2015

 

п/п
Зміст заходів
Строк
виконання
Відповідальні за виконання
1.      
Доведення до місцевих органів виконавчої влади, роботодавців, профспілок, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, підприємств, звернення оргкомітету та плану заходів з підготовки та проведення у 2015 році Дня охорони праці в області.
квітень
Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, Чернівецька обласна рада професійних спілок, підприємства, Управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області.
2.      
Розміщення у засобах масової інформації на веб-сайтах зацікавлених сторін попередньої інформації про підготовку до проведення в області заходів з нагоди Дня охорони праці, а також інформаційних матеріалів про хід акції та її результати.
квітень - травень
Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, Чернівецька обласна рада професійних спілок, підприємства, Управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області, регіональні ЗМІ
3.      
Проведення тематичних зустрічей з трудовими колективами. Тема зустрічей: «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці».
квітень
Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, Чернівецька обласна рада професійних спілок, Управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області.
4.      
Проведення циклу лекцій з питань охорони праці для школярів та студентів навчальних закладів усіх рівнів акредитації.
квітень - травень
Департамент освіти і науки ОДА за участю Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області.
5.      
Організація та проведення на підприємствах конкурсів на кращого працівника з визначенням та заохоченням переможців.
квітень - травень
Керівники галузевих управлінь, Чернівецька обласна рада професійних спілок, Управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області.
6.      
Визначення кращого підприємства стосовно управління охороною праці за підсумками 2014 року та проведення семінарів на базі підприємств з метою ознайомлення з досвідом роботи.
квітень - травень
Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, Чернівецька обласна рада професійних спілок,  підприємства, Управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області.
7.      
Організація проведення тематичних радіо- та телепередач з актуальних проблем охорони праці, промислової безпеки, а також про завдання, хід та підсумки проведення в області Дня охорони праці.
квітень - травень
Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, Чернівецька обласна рада професійних спілок, Управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області.
8.      
Нагородження кращих працівників (підприємств) в сфері охорони праці з нагоди Дня охорони праці в області .
 
квітень
Місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, Чернівецька обласна рада професійних спілок,  підприємства, Управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області.
9.      
Здійснення спільних заходів з ушанування пам’яті загиблих на виробництві. Проведення панахид, поминальних заходів, надання родичам загиблих на виробництві допомоги в облаштуванні могил; відвідування та надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих, а також інвалідам праці.
з 21 по 28 квітня
Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, Чернівецька обласна рада професійних спілок,  підприємства, Управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області.
10. 
Сприяння висвітленню місцевими засобами масової інформації заходів з проведення Дня охорони праці в області
квітень - травень
Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, Управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області.