(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Обговорили технічний стан вентканалів чернівецьких багатоповерхівок

04.03.2015

Сьогодні у залі для нарад Чернівецької міської ради відбулося чергове засідання міжвідомчої постійно діючої комісії з питань технічного стану нещільних димових та вентиляційних каналів та подальшої їх експлуатації у чернівецьких багатоповерхівках.

Засідання відбувалося під головуванням заступника Чернівецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Георгія Леонтія. 
 
До участі у засіданні був запрошений начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області Іван Луцак.
 
Керівник відомства в черговий раз наголосив на необхідності виконання масштабної муніципальної програми з ремонту, реконструкції та модернізації димових та вентиляційних каналів багатоквартирних житлових будинків обласного центру.
 
«Статистика нещасних випадків при використанні газу у побуті засвідчує невпорядковані, та такі , що перебувають в аварійному стані димові та вентиляційні канали стають причиною травмування , чи загибелі людей, - зазначив у ході засідання начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області Іван Луцак. - Це засвідчують дані технічних розслідувань обставин та причин нещасних випадків , які теруправління здійснювало минулого року. Дані цих технічних розслідувань було направлено до Держгірпромнагляду України».
 
Участь у засіданні міжвідомчої постійно діючої комісії  взяли: фахівці профільних департаментів -  житлово-комунального господарства та департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради, фінансового та юридичного управлінь, представники районних у місті рад, Чернівецького міського відділення управління ДСНС України у Чернівецькій області, керівники КЖРЕПів №4, №11, №14, директори ПП «Ремжитлосервіс» «Регіон-Центр», ВСТ «Житловик», представники ПАТ «Чернівцігаз», Чернівецької філії НДІ «Проектреконструкція».