(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Ріст травматизму відбувся у п’яти районах області

20.02.2015

У розрізі адміністративних районів зниження рівня виробничого травматизму зареєстровано в Глибоцькому та Кіцманському районах області.

Не допущено травматичних випадків на виробництві у Герцаївському, Кельменецькому та Новоселицькому районах.
 
Залишається стабільною кількість нещасних випадків у Заставнівському, Хотинському районах та у Шевченківському районі обласного центру.
 
Протягом минулого року зареєстровано зростання виробничого травматизму у Вижницькому (9 проти 4), Сокирянському (5 проти 2), Сторожинецькому (2 проти 1) районах та Першотравневому (8 проти 7), Садгірському (4 проти 2) районах Чернівців.
 
До слова, за підсумками засідання обласної ради з питань життєдіяльності населення (в рамках взаємодії з органами виконавчої влади), роботу Вижницької, Кіцманської, Хотинської районних державних адміністрацій щодо запобіганню нещасним випадкам на виробництві, що відбулося у 2014 році, визнано недостатньою.
 
Також виконкомам Чернівецької та Новодністровської міських рад рекомендовано вжити додаткових заходів щодо реалізації держаної політики у сфері охорони праці на підприємствах у межах відповідних територій.