(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Тема безпечного використання газу у побуті прозвучала в ефірах радіо «Буковина»

20.11.2014

Гостем студії обласної державної телерадіокомпанії «Буковина» цього тижня був начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області Іван Луцак.

В радіоефірі він спілкувався з відомим буковинським журналістом , творчим працівником відділу інформаційних та інформаційно-аналітичних програм Юрієм Максимюком.
Тема розмови - «Безпечне використання газу у побуті». 
У програмі прозвучала низка відповідей на актуальні запитання щодо статистики нещасних випадків від використання газу у побуті та причини їх настання;
проходження нинішнього опалювального сезону в області, що відбувається у режимі жорсткої економії енергоресурсів, а також, чи може даний факт вплинути на користувачів газу у побуті;
ймовірного виникнення аварійних ситуацій на газомагістралях.
     
Радіопрограма «Точка дотику» за участю начальника тер управління прозвучала у вівторок, 18 листопада, на ФМ-хвилях радіостанції «Буковина» о 16 годині та у середу ,19 листопада, на хвилях Національного радіо в ефірі радіо «Буковина» у програмі «На актуальну тему» о 18.10.
 
Наразі прес-служба тер управління та журналісти радіокомпанії «Буковина» обговорюють подальший формат творчої співпраці.