(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Проходження опалювального сезону в області обговорили на засіданні Антикризового енергетичного штабу

04.11.2014

Учора у залі засідань Чернівецької обласної державної адміністрації відбулося засідання Антикризового енергетичного штабу Чернівецької області.

 На засіданні розглядали низку питань, основним із яких було проходження опалювального сезону та стану виконання організаційних та технічних заходів щодо зменшення споживання природного газу теплопостачальними підприємствами регіону.
 
Участь у засіданні Антикризового енергетичного штабу взяв начальник територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області Іван Луцак.
 
Під час зустрічі з керівниками об’єктів теплокомуненерго регіону Іван Луцак акцентував увагу на неухильному дотриманні безпечної експлуатації газового обладнання та котелень у цілому при ймовірних аварійних зупинках подачі газу в умовах жорсткої економії.
Особлива увага також була звернута на  відточення оперативних та якісних дій інженерно-технічних працівників, а також обслуговуючого персоналу при несанкціонованому відключенні електропостачання відповідно до планів локалізації та ліквідації аварійних ситуацій.