(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


У Чернівцях обговорили нагальні проблеми безпечної експлуатації об’єктів теплоенергетики

29.10.2014
Днями при Чернівецькому міському голові відбулася розширена нарада з питань безпечної експлуатації об’єктів теплоенергетики у місті Чернівці та належного проведення в обласному центрі  опалювального сезону 2014-2015 років.
 
Нарада відбулася за участю начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області Івана Луцака та начальника ДП «Чернівецький експертно-технічний центр» Миколи Воронки.
 
Головував на нараді  Чернівецький міський голова Олексій Каспрук. Участь взяли також заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Георгій Леонтій, голова правління ПАТ «Чернівцігаз» Віктор Горда, начальник комунального підприємства «Чернівцітеплокомуненерго» Олександр Меленчук, фахівці департаменту житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради, районних у місті рад.  
 
Під час обговорення нагальних проблем безпечної експлуатації об’єктів теплоненергетики, особлива увага відповідних комунальних служб була звернута на дотримання належних норм у частині  безпечної експлуатації газового господарства; проведенні експертних обстежень котельного обладнання; кваліфікованому навчанні з питань промислової безпеки та охорони праці обслуговуючого персоналу.
 

У ході роботи було також обговорено можливості ефективнішої взаємодії комунальних служб обласного центру, підприємств надавачів послуг, територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області та Чернівецького експертно-технічного центру.