(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


На Дністровській ГАЕС посилюють заходи з охорони праці

03.10.2014

З метою упередження виробничого травматизму та активнішого впровадження заходів з промислової безпеки та охорони праці, фахівці територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області продовжують проводити в краї активну інформаційно-роз'яснювальну роботу.

Так, днями відбулися робочі зустрічі заступника начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області Івана Луцака, керівників структурних підрозділів відомства з керівниками та робочими колективами «Дирекції з будівництва Дністровської ГАЕС», філії «Консорціому НВО «Укргідроенергобуд», інших генпідрядних та субпідрядних організацій, що розташовуються у місті Новодністровську.
 
Зокрема, робочі наради відбулися за участю головного інженера «Дирекції з будівництва Дністровської ГАЕС» Анатолія Жука, директора філії «Консорціуму НВО «Укргідроенергобуд» Олега Філіповича, начальника відділу охорони праці Петра Невлада.
 
Під час робочих засідань було обговорено посилення впровадження низки важливих комплексних заходів з промислової безпеки та охорони праці, а також підготовку підприємств до належного й безаварійного функціонування в осінньо-зимовий період.
 
Робочі зустрічі з колективами підприємств відбувалися безпосередньо у цехах, де наразі відбувається підготовка до пускових   операцій гідроагрегата №2 Дністровської ГАЕС та у цехах, де вже завершено капітальний ремонт гідроагрегату №1.