(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Задля попередження виробничого травматизму

24.09.2014

Територіальне управління Держгірпромнагляду у Чернівнецькій області  продовжує проводити інформаційно - роз’яснювальну кампанія щодо попередження виробничого травматизму в краї.

Особлива увага при цьому звертається  на дотримання безпеки на підприємствах паливно-енергетичного комплексу та інших підприємств життєзабезпечення населення, зокрема, у рамках підготовки до осінньо - зимового періоду.

Задля цього  в області організовано низку робочих нарад.
 
Днями одна із них відбулася на публічному акціонерному товаристві « Чернівецький олійно-жировий комбінат».
 
Проведено також семінар-нараду з інженерно-технічними працівниками міського комунального підприємства «Чернівцітеплокомуненерго», на якій роз’яснено суть заходів щодо забезпечення експлуатації котелень з довготривалим відступленням від Правил.
 
Продовжується перевірка знань з питань охорони праці працівників ПАТ «Чернівцігаз».
Навчанням охоплено посадових осіб та робітників, котрі не залучаються до виконання робіт з підвищеною небезпекою, працівників, котрі залучаються до виконання робіт з підвищеною небезпекою та тих, кого лише недавно було прийнято на роботу. 
 
Водночас за підсумками спеціальних розслідувань нещасних випадків, що зареєстровані на території області, проведено зустрічі з колективами підприємств, де такі випадки мали місце. На яких розглянуто обставини та причини настання нещасних випадків та роз’яснено необхідність вжиття комплексних заходів з охорони праці.