(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Держгірпромнагляд Буковини підбив підсумки роботи за перше півріччя (оновлено)

14.08.2014

Сьогодні  у залі Чернівецької обласної ради профспілок відбулася розширена колегія територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області за підсумками роботи відомства у першому півріччі нинішнього року.

Колегію очолив заступник Голови Держгірпромнагляду Степан Дунас, котрий цього дня перебуває з робочим візитом на Буковині. 
 
Участь у роботі колегії взяли керівники територіального управління та Чернівецького експертно-технічного центру, державні інспектори, експерти.
 
Під час обговорення на засіданні було констатовано на зменшенні рівня  виробничого травматизму в області та необхідності подальшого впровадження превентивних заходів спрямованих на ці цілі.
 
«Спільно з виконавчою владою краю, органами місцевого самоврядування, суб’єктами господарювання, соціальними партнерами необхідно й надалі розробляти й впроваджувати на практиці заходи спрямовані на зниження травматизму в області, незважаючи на всю складність роботи у нинішніх умовах», - наголосив під час роботи колегії заступник Голови Держгірпромнагляду Степан Дунас.
 
Він також доручив позбавитися формального підходу до перевірок державними інспекторами субєктів господарювання та зініціювати на підприємствах краю  низку інформаційно - профілактичних заходів - нарад та семінарів.
 
За словами Степана Дунаса, також необхідно посилити взаємодію між територіальним  управлінням та Чернівецьким експертно-технічним центром.