(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Перевірили ЗАТ "Трансмост" та філії "Чернівецького облавтодору"

25.11.2010

Під час перевірки акціонерного товариства " Трансмост"  виявлено наступні порушення: роботи на будівельних майданчиках проводилися з порушеннями розроблених проектів ;  виконання  робіт працівниками на будівельних майданчиках відбувалося без захисних касок; небезпечні зони на будмайданчиках не позначені знаками безпеки і написами встановленої форми.; зони з постійно та потенційно діючими небезпечними факторами не мали захисних  (запобіжних) огороджень.

Між тим у філіях райавтодорів ДП "Чернівецький облавтодор" інспектори Держгірпромнагляду теж виявили низку порушень. Зокрема, прострочені терміни перевірки контрольно-вимірювальних приладів зварювального обладнання; прострочені терміни перевірки знань з питань охорони праці для фахівців, які виконують роботи підвищеної небезпеки; робітники не в повній мірі забезпечуються спецодягом та засобами індивідуального захисту згідно діючих норм, до того ж терміни перевірки ЗІЗ теж просрочено.

За виявлені на підприємствах порушення до адміністративної відповідальності притягнуто десять посадових осіб, двох керівників підприємств. Призупинено експлуатацію 25 одиниць обладнання, у тому числі  й один об'єкт: автозаправну станцію філії "Вижницький райавтодор".