(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


ПЛАН СПІЛЬНИХ ЗАХОДІВ з підготовки та проведення в області Дня охорони праці

12.04.2014

 

п/п
Зміст заходів
Строк
виконання
Виконавці
1.      
Доведення до підприємств, установ і організацій (далі – підприємства) звернення Оргкомітету та плану заходів з підготовки та проведення у 2014 році Дня охорони праці в області.
квітень
Обласна державна адміністрація, теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, об’єднання роботодавців, профспілкові організації, управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області
2.      
Розміщення на веб-сайті та оприлюднення через інші засоби масової інформації анонсів про підготовку до проведення у 2014 році Дня охорони праці в області.
Розміщення у друкованих ЗМІ звернення Оргкомітету з підготовки та проведення заходів, випуск відповідних плакатів.
квітень - травень
Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, об’єднання роботодавців та профспілкові організації, підприємства, управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області, місцеві ЗМІ.
3.      
Створення на галузевих рівнях оргкомітетів, затвердження відповідних заходів, надання практичної допомоги щодо організації роботи.
квітень
Департаменти, управління обласної державної адміністрації, теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, об’єднання роботодавців, профспілкові організації, управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області
4.      
Проведення тематичної наради з питань охорони праці на базі ТОВ «Інтерм» з висвітленням ходу проведення Дня охорони праці у 2013, що проходив під девізом: «Запобігання професійним захворюванням».
квітень - травень
Обласна державна адміністрація, теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, об’єднання роботодавців, профспілкові організації, управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області
5.      
Проведення зустрічей з трудовими колективами. Тема зустрічей: «Нешкідливі та безпечні умови праці використання хімічних речовин – запорука здоров’я працюючих».
квітень - травень
Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області, профспілкові організації, підприємства.
6.      
Проведення відкритих уроків «28 квітня – Всесвітній день охорони праці» для школярів та студентів навчальних закладів з роз’ясненням причин нещасних випадків та професійних захворювань.
квітень - травень
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА, управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області, теруправління Держгірпромнагляду
7.      
Створення куточків, стендів присвячених Дню охорони праці з питання «Безпека праці та здоров’я під час використання хімічних речовин».
квітень - травень
КП «Чернівціводоканал», МКП «Теплокомуненерго», ТДВ «Чернівецький хімзавод»
8.      
Організація та проведення виставки-продажу спецодягу, спецвзуття, інших засобів індивідуального захисту, наочних посібників, засобів навчання та пропаганди з питань охорони праці та промислової безпеки під час використання хімічних речовин.
квітень - травень
Профспілкові організації, управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області, ТУ Держгірпромнагялду у Чернівецькій області, магазин «Охорона праці»
9.      
Організація та проведення огляду-конкурсів з визначенням кращого підприємства за 2013 рік, яке використовує хімічні речовини.
квітень - травень
Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, об’єднання роботодавців, профспілкові організації, управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області
10.            
Проведення галузевих семінарів щодо безпечного виконання робіт із використанням небезпечних хімічних речовин на підприємствах сільського та лісового господарства.
квітень - травень
Департамент агропромислового розвитку ОДА, Чернівецьке обласне управління ЛМГ, теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області, профспілкові організації
11.            
Організація проведення тематичних радіо- та телепередач з актуальних проблем охорони праці, промислової безпеки.
квітень - травень
Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області.
12.            
Нагородження кращих працівників у сфері охорони праці на обласному та галузевому рівнях з нагоди Дня охорони праці в області.
квітень
Обласна державна адміністрація, теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, об’єднання роботодавців, профспілкові організації, управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області
13.            
Проведення заходів щодо розміщення соціальної реклами спрямованої на профілактику професійних захворювань в Україні.
квітень - грудень
Управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області
14.            
Проведення на обласному рівні конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» з нагоди Дня охорони праці в Україні у 2014 році.
 
квітень - червень
Департамент освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА, теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області
15.            
Здійснення спільних заходів з ушанування пам’яті загиблих на виробництві: проведення панахид, поминальних заходів, відвідування та надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих, а також інвалідам праці.
з 21 по 28 квітня
Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, профспілкові організації, управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області
16.            
Висвітлення заходів з нагоди проведення у 2014 році Дня охорони праці в області.
квітень - травень
Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, управління ВД Фонду ССНВ в Чернівецькій області, місцеві ЗМІ
17.            
Інформування Держгірпромнагляду України щодо заходів проведених у 2014 році до Дня охорони праці в Україні.
червень
Теруправління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області