(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Смерть мешканки вулиці Бережанської обласного центру не пов'язана з використанням газу у побуті

22.10.2013

Тринадцятого жовтня на вулиці Бережанській обласного  центру у приватному помешканні чотирьохквартирного житлового будинку без ознак життя   виявили тіло жінки 1941 року народження.

Виклик до аварійно-диспетчерської служби надійшов о другій годині дня. Здійснила  його сусідка потерпілої. Жінка зайшла до кухні й побачила на підлозі покійну. На момент трагедії у приміщенні працювали опалювальна піч та газова плита. Тому у повідомленні про аварію, пов’язану із використанням газу у побуті, яке оперативно надійшло до територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, серед ймовірних причин, що передували смерті потерпілої, значилося -  ймовірне отруєння продуктами згорання або задушення природним газом.
 
У територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Чернівецькій області провели розслідування причин та обставин трагедії, пов'язаної з використанням газу у побуті.
 
Державні інспектори встановили: смерть потерпілої настала через природні причини - жінка хворіла серцевою недугою. Існуючі газові прилади, які на момент її смерті працювали, перебували у справному робочому стані.