(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Інспектори Держгірпромнагляду перевірили в обласному центрі кожну третю котельню

10.10.2013

В області тривають огляди газових мереж, обладнання та систем вентиляції у будівлях і спорудах, насамперед, у  багатоквартирних житлових будинках.      

Так, упродовж двох останніх місяців спільно з працівниками департаменту житлово-комунального господарства Чернівців,  працівниками МКП «Чернівцітеплокомуненерго», державними інспекторами  теруправління здійснено перевірку готовності до осінньо-зимового періоду 26 міських котелень. Тобто, у поле зору уповноважених фахівців потрапила кожна третя котельна міста. 
 
З метою забезпечення безпечної експлуатації опалювальних систем, місцеві ЖРЕПи, управління житлових господарств районних рад  зобов’язано провести перевірки житлових і громадських будівель  щодо недопущення зберігання балонів зі зрідженим газом на сходових клітинах, в підвальних, горішніх та інших вбудованих чи прибудованих приміщеннях.
З цією метою на житлових будинках встановлено дошки для розміщення об’яв, роз’яснень щодо порядку користування газом та недопущення порушень в експлуатації газового обладнання у квартирах.
 
Теруправління і надалі здійснюватиме контроль за діяльністю підприємств газового та житлово-комунального господарства області та братиме участь у спільних рейдових перевірках.