(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Обговорено стан охорони праці на сільськогосподарських підприємствах Буковини

04.10.2013
На засіданні колегії департаменту агропромислового розвитку Чернівецької обласної державної адміністрації, участь у якому днями взяли й фахівці територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, розглянуто стан  охорони праці, пожежної безпеки та безпеки дорожнього руху на  сільськогосподарських підприємствах області.
 
Присутній на засіданні заступник начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області  Іван Луцак у своєму виступі наголосив на цьогорічних  кількісних показниках  та причинах настання нещасних випадків у сфері агропромислового комплексу краю.
 
Результатами засідання спільної колегії стали наступні рішення: у відповідні часові  терміни визначити чисельності фахівців управлінь АПР райдержадміністрацій відповідальних осіб з питань охорони праці.  Це, у свою чергу, дозволить посилити контроль за станом безпеки праці у сільськогосподарській галузі  та запобігатиме виробничому травматизму. 
 

Відповідно до Закону України «Про охорону праці»  вжити заходів щодо належного фінансування витрат з питань охорони праці на сільськогосподарських підприємства району.