(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Олександр Хохотва: "Наша місія, найперше, полягає у тому, аби менше людей гинуло на виробництві"

24.09.2013

Сьогодні у Чернівецькій області з робочою поїздкою перебуває Голова Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України Олександр Хохотва.

 Керівник відомства взяв участь у підсумковому засіданні колегії територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, на якому було підбито підсумки діяльності інспекторського складу за вісім місяців нинішнього року.

Підсумовуючи результати роботи територіального управління, Олександр Хохотва охарактеризував його як задовільний й вказав на певні позитивні тенденції щодо подолання травматизму у виробничих галузях регіону.
 
« Нашим основним завданням було і залишається наступне: ми мусимо докладати максимум зусиль, аби менше людей гинуло на виробництві, менше фіксувалося фактів каліцтв працівників під час виконання своїх професійних обов'язків, - наголосив у своєму зверненні до інспекторського складу Голова Держгірпромнагляду. - Адже лише цього річ на виплату матеріальних компенсацій сім’ям загиблих та постраждалих на виробництві, державі довелося виплатити вже понад чотири мільярди гривень».
 
Власне,  саме тому за словами Олександра Хохотви, особлива увага інспекторського складу тер управління має бути направлена на виконання превентивних заходів у комплексному управлінні охороною праці на виробництві.    
 
Після засідання колегії, голова Держгірпромнагляду Олександр Хохотва зустрівся з головою Чернівецької обласної державної адміністрації Михайлом Папієв.
Під час зустрічі посадовці обговорили стан виробничого травматизму в області та посилення заходів щодо його зменшення.     
 
Заплановано також, що керівник Служби гірничого нагляду та промислової безпеки України відвідає одне із найпотужніших промислових підприємств регіону у галузі легкої промисловості - ТДВ "Трембіта" та  ознайомиться з системою управління охороною праці на ньому.