(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Буковину з робочим візитом відвідає Голова Держгірпромнагляду Олександр Хохотва

24.09.2013

Сьогодні у Чернівецькій області з робочою поїздкою перебуватиме голова Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України Олександр Хохотва.

Очікується, що керівник державного відомства візьме участь у засіданні колегії територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області, матиме робочу зустріч з його керівним та інспекторським складом, а також фахівцями Чернівецького експертно-технічного центру. 

Заплановано також зустріч Олександра Хохотви з керівництвом Чернівецької області та відвідини одного із  найпотужніших промислових підприємств регіону - ТДВ "Трембіта" (генеральний директор - Стелла Станкевич) .

Довідково: ТДВ "Трембіта" впродовж 69 років зберігає кращі традиції майстерності  у створенні сучасного якісного та практичного одягу для чоловіків. Це сучасне потужне швейне виробництво, на якому виготовляється понад півмільйона виробів на рік. Обсяг реалізації  продукції у 2012 році - 35, 8 мільйона гривень. Лише впродовж минулого року  фахівцями підприємства освоєно понад 80 нових видів продукції. Підприємство плідно співпрацює  з фірмами Франції, Італії, Німеччини, Нідерландів.