(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Cтартувала науково-практична конференція "Безпека праці - 2013"

24.09.2013

За ініціативи Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України та за підтримки Асоціації незалежних експертів України «Укрексперт», сьогодні у місті Яремче, що в Івано-Франківській області, розпочала роботу  науково-практична конференція «Безпека праці – 2013».

До участі у масштабному форумі запрошено представників центральних органів виконавчої влади України, учасників міжнародних організацій, представників наглядових органів країн Співдружності Незалежних Держав та Європи, наукових та експертно-технічних організацій.

На конференції розвиватимуться наступні теми:

"Удосконалення форм і методів державного нагляду у сучасних умовах"; "Ринковий нагляд – основні напрями роботи територіальних управлінь", "Презентація електронної версії реєстрації дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки", "Удосконалення експертної діяльності та підвищення якості експертних висновків".

Науково-практична конференція "Безпека праці- 2013" триватиме упродовж чотирьох днів.

Від Чернівецької області участь у ній беруть начальник територіального управління Держгірпромнагляду  у Чернівецькій області Іван Луговий та начальник  державного підприємства "Чернівецький експертно-технічний центр Національного науково-дослідного інституту промислової безпеки та охорони праці" Микола Воронка.