(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Триває підготовка до осінньо-зимового періоду 2013 -2014

01.08.2013
Інспекторський склад тер управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області продовжує здійснювати державний нагляд за суб’єктами господарювання, від роботи яких в осінньо-зимовий період залежить належне функціонування житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери регіону. 
 
Інспекторською перевіркою охоплено енергопостачальні та газопостачальні  підприємства, підприємства комунальної теплоенергетики, житлово-експлуатаційні організації, аварійно-диспетчерські служби, суб’єкти господарювання, які виконують технічне обслуговування димовентиляційних каналів, аварійні служби житлово-експлуатаційних організацій, об’єкти соціально-культурної сфери, зокрема, дошкільні, загальноосвітні та лікувальні заклади.
 
Особлива увага фахівців тер управління спрямована на належну організацію навчання та перевірку знань з питань охорони праці посадових осіб та інших працівників, котрі обслуговують об’єкти енергетики, комунальної енергетики. Водночас і на  технічний стан обєктів.
 
За останній місяць  державними інспекторами теруправління перевірено 14 суб'єктів господарювання, у зоні відповідальності яких перебувають понад два десятки об'єктів.
Виявлено 103 порушення.
Призупинено експлуатацію  10 одиниць обладнання.
До адміністративної відповідальності притягнуто 7 осіб, у тому числі трьох перших керівників.
 
Також державні інспектори взяли участь у роботі комісій з перевірки знань з питань охорони праці на семи підприємствах області .
 
Робота у цьому напрямі продовжуватиметься й надалі.