(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Завершено розслідування нещасного випадку на підприємстві ТОВ «Роднічок»

08.10.2010
на пересувному станку для виготовлення бетонних виробів фірми «PROMETAL» марки «EKONOMIK 400 D». Потерпілий - майстер виробничої дільниці.
 
 Днями комісія спеціального розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком управління Держгірпромнагляду по Чернівецькій області встановила, що причинами даного нещасного випадку стала експлуатація пересувного станка для виготовлення бетонних виробів без встановлення сітчастих захисних огороджень. а також недостатній контроль за працівниками виробничої дільниці з боку посадових осіб, які допустили порушення законодавства з охорони праці.
 
Серед заходів щодо усунення причин виникнення нещасного випадку комісія вказала на необхідність притягнення їх до відповідальності, а також  проведення позачергових навчань та перевірки знань з питань охорони праці посадових осіб підприємства та позапланових інструктажів його працівників.
 
Наразі до встановлення блокувальних пристроїв на захисне сітчасте огородження, експлуатація пересувного станка для виготовлення бетонних виробів «PROMETAL»«EKONOMIK400D» заборонена.
 
Прес-служба управління Держгірпромнагляду по Чернівецькій області