(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


Відбулося засідання колегії Держгірпромнагляду України

26.07.2013
Учора, 25 липня, відбулося засідання колегії Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України «Про підсумки роботи Держгірпромнагляду у першому півріччі 2013 року та завдання про подальше вдосконалення наглядової діяльності у сфері промислової безпеки та охорони праці».
 
Участь у  роботі колегії взяли члени колегії Держгірпромнагляду, начальники територіальних управлінь Держгірпромнагляду, начальники державних інспекцій та експертно-технічних центрів, структурних підрозділів центрального апарату Служби.
 
 Провів колегію Голова Держгірпромнагляду Олександр Хохотва.
 
З доповіддю про результати роботи за I півріччя виступив Перший заступник Голови Держгірпромнагляду Віктор Шайтан. Він наголосив на тому, що продовжується тенденція сталого зниження рівня виробничого травматизму на підприємствах країни.
 
 Зменшення кількості травмованих на виробництві у першому півріччі 2013 року порівняно з аналогічним періодом минулого, 2012 року,  становить 16%, а загиблих – 22%. Під час доповіді проаналізовано результати роботи територіальних органів у всіх галузях економіки.
 

  Загалом, роботу керівників територіальних управлінь із забезпечення належного стану промислової безпеки та охорони праці визнано задовільною. Результатом роботи колегії стало прийняття рішень, спрямованих на усунення проблем у галузі охорони праці.