(0372) 52-22-63

etcchv@ukr.net

Державне підприємство
«Чернівецький експертно-технічний центр Держпраці»

Новини


На засіданні штабу з питань збирання ранніх сільськогосподарських культур в Чернівецькій області обговорили безпечність виконання робіт

10.07.2013

Учора, 9 липня, у рамках проведення селекторної наради Міністерства аграрної політики та продовольства України з питань проведення жнив та цінової ситуації на зерновому ринку, відбулося засідання штабу з питань збирання ранніх сільськогосподарських культур в області.

До участі у засіданні долучилися керівники та члени обласного штабу з контролю за виконанням заходів зі збереження врожаю нинішнього року від пожеж та втрат, керівники обласного та районного рівнів у  галузі агропромислового комплексу Буковини – заступники голів районних державних адміністрацій з питань АПК, начальники районних управлінь агропромислового розвитку, члени районних штабів, керівники та представники сільськогосподарських підприємств, агропромислових холдингів, фермерських господарств Чернівецької області.

До участі у селекторній нараді та засіданні штабу було запрошено й фахівців територіального управління Держгірпромнагляду у Чернівецькій області.

Увагу присутніх було звернуто на той факт, що Держгірпромнагляд України оголосив 2013-й - роком підвищення ефективності державного нагляду в агропромисловому комплексі.
 
Учасникам зібрання нагадали: персональну відповідальність за створення належних та безпечних умов праці для працівників під час проведення зернозбиральної кампанії несуть керівники підприємств.
Присутніх було поінформовано про затвердження Держгірпромнаглядом України Правил охорони праці у сільському виробництві й детально проінструктовано щодо необхідності здійснення профілактичної роботи у сфері виробничого травматизму - забезпеченні контролю за проведенням навчання, профоглядів, семінарів.